På havnen findes en række små røde skure med grønne døre. De har i tidernes morgen nok været brugt til fiskernes garn og andet grej. Nu er der ikke mange som ernærer sig ved fiskeri på Venø mere. Så er der andre som kan få glæde og gavn af de små skure. Heldigvis. Det er bare så hyggeligt med liv og mennesker på havnen en solskinsdag.

Og hygge, det forstår Kirsten sig på. Hun sidder ofte smilende udenfor skuret på en bænk ved et lille bord. Her er hun fuldt optaget af at male. Men hvis du nærmer dig, inviterer hun straks indenfor i sit lille bitte galleri, hun kalder for Kluk.
Her kan du sidde en stille stund på bænken og betragte hendes smukke akvareller og oliemalede drivtømmer. Hun har i dem indfanget Venøs smukke natur. Og en fasankok ved navn Julius, som bor i Kirstens have.
Kirsten vil også gerne snakke. Om løst og fast men ikke mindst om Venø. Så har hun og jeg et godt emne, vi sammen kan tale om længe.
Jeg var nødt til at eje de to måger på drivtømmer. De ligger nu og pynter i min havestue. Og minder mig om Kirstens glade smil og gæstfrihed.

I Kirstens galleri sælger hun desuden de mest fantastiske fotokort af Christian Mortensen. Christian har på smukkeste vis indfanget steder og vidunderlig natur fra Venø.
Jeg elsker at være på besøg i Kirstens galleri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *