Jeg sidder i min havestue. Stille for mig selv. Jeg kigger på min skønne udsigt. Og tænker smukt. Helt glad indeni, fordi jeg har muligheden. Dybt taknemmelig for, at mit liv drejede til Venø. Jeg synes livet er dejligt og smukt. Føler mig godt tilpas.

På taget trommer regnen. Jeg kan høre den meget tydeligt herude. Jeg sidder bare. Og så spiser jeg et stykke saftig vandmelon.

Vandmelonen blev købt, fordi jeg skulle have min søde kusine på forlænget weekend. Vi hyggede, grinede, gik lange ture. Og tog på impulsiv picnic i det grønne. Med udsigt. Den smukkeste, hvis du spørger mig.

 

I dag har jeg ferie. Stadig. Der er god tid til alting. Jeg skal først på arbejde igen om en uge. Så jeg nyder livet. Gør de ting, jeg elsker. Hører musik, nyder Venø naturen, taler med skønne naboer, genboer og Venø byboer. De inviterer mig på kaffe. Hvis jeg kommer forbi. Det føles rart at være velkommen.

Jeg sidder under tag. Har udsigt til Oddesundbroen, Limfjorden og mine søde naboer. Der er så uendelig meget at være taknemmelig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *