Forleden morgen kunne det mærkes, efteråret.. Kølig brise, tågedis og edderkoppespind i græsset fyldt med vanddråber. Det var koldt for fingrene og jeg fortrød, at jeg havde ladet mine handsker ligge derhjemme.

Efteråret dufter af jord og tang. Særligt når man som jeg kan gå langs strandbredden helt tæt på og nyde disen, tangen og den kølige efterårsvind. Om lidt får bladene en helt anden farve og mange af dem lægger sig i min carport, så snart en efterårsstorm har været en tur forbi. Og en kost har jeg ikke endnu. Måske en sådan bør skrives på min ønskeliste, når jeg inden så længe har fødselsdag. Bare så bladene ikke skal finde ind i bilen også.

På mine utallige vandreture på Venø, er jeg ofte kommet forbi denne havelåge. Bag den gemmer sig den skønneste have. Dem som bor der, har sans for havebrug. Der er altid et mægtigt blomsterflor i alverdens farver. Selv nu, hvor haveåret går på hæld, er der et hav af blomster og det er en fornøjelse at kigge ind over den havelåge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *