Første indlæg skydes i gang med disse smukke udsigter. Selvom det blæste ret kraftigt i går, er det altid muligt at finde steder med læ her på Venø. Jeg er bestemt ikke fan af blæsevejr. Og alligevel er jeg flyttet til et sted, hvor der sjældent er helt vindstille. Men det er på grund af det med læ sider. Altid kan jeg finde en rute, hvor der er smukt og næsten vind stille, på mine utallige gå ture rundt på denne ø. Her er kuperet og masser af høje træer. De giver læ og jeg kan nyde lyden af vinden i trætoppene, Limfjordens brusen og fuglesang.

Hvis det blæser for meget, siger fuglene ikke noget og lyden fra trætoppene bliver lidt hylende og pibende. Og så kan jeg nu godt finde på at gå rundt med lydpropper i ørerne og lytte til en god lydbog. Så kan udsigten nemlig sagtens nydes alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *