En smuk morgen var det i dag i mine lyserøde vandresko. Der var så ganske magiske og fortryllende skyformationer i horisonten. Jeg måtte stå stille lidt og betragte synet et øjeblik.

Og blev så ganske overvældet og varm om hjertet. Det gør jeg hver gang, når Limfjorden som her, viser sig fra sine allerbedste sider. Men jeg må sige, det kun er ganske få gange, hvor jeg ikke er blevet betaget af det her udsyn ind mod Sallingkysten..

De smukke udsigter gør, at jeg for hver dag der går, føler mig mere og mere heldig over, at jeg bor her og kan opleve dette, bare ganske få skridt udenfor min dør.
Nogle dage lader det sig ikke gøre, at gå der på stranden. For da er den er helt væk og fyldt med vand. Det er, hvis det har blæst meget, så der er presset meget vand i Limfjorden, og der samtidig er højvande.
Så må jeg vende om og vente til en anden dag at gå strandtur. I hvertfald på den side af øen. Det er fordelen ved at bo på en ø. Der er altid en vandside at vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *