Hvor var jeg heldig den morgen, hvor jeg skulle med færgen på arbejde og alle deltagende træskibe fra kapsejladsen Limfjorden rundt skulle igennem den lille passage, hvor færgen sejler frem og tilbage mellem Venø og Kleppen.
For det første viste vejret sig bare fra sin allerbedste side: blå himmel, kun en svag brise kunne fornemmes så det kunne høres, hvad der blev talt om ombord på de flotte træskibe…

 

Jeg måtte knibe mig selv i armen, for jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne. Andægtigt zigzaggede færgen sig gennem mylderet af de imponerende skibe, som bare blev ved og ved at komme i en lid strøm. Normalt er det træskibe og andre fartøjer, som skal holde tilbage for færgen, men i dag var åbenbart en undtagelse, til stor morskab for mig, som knipsede det ene foto efter det andet af skibe, som susede på tværs..

Hold nu op hvor jeg synes jeg er et heldigt væsen. Igen en ting jeg er kommet til at elske ved at blive øboer. At komme tæt på sejlbegivenheder, som jeg altid har været meget begejstret for.