Jeg kunne fortælle dag ud og dag ind om besøg af mine børnebørn. Jeg rent ud sagt elsker, når de kommer. De spreder så megen glæde, begejstres over de mindste ting. Som foreksempel et springvand på parkeringspladsen i Struer.
Jeg havde heldigvis masser af tid.. og færgen sejler jo hver halve time i weekenden, så vi skulle nok nå de ting, vi skulle hjem for at nå..

Imens nød jeg synet af glade børn som på trods af formaninger om ikke at blive våde, alligevel blev det… Godt vi havde tørt tøj derhjemme.

Senere på weekenden blev det også til krabbefangst, krabbevæddeløb og sommerens sidste badetur. De hævdede begge to at det ikke var koldt at komme i. Men jeg tror dem ikke, for maven er trukket godt ind og hvis hvinene kunne høres her, ville heller ikke I være i tvivl om hvor koldt vandet egentlig var.
Men børn skal bade når solen skinner. Det er ganske vist. Og nu går der mindst et halvt år igen inden der kan bades igen.. med mindre man da er en vinterbader. Og det bliver jeg aldrig! Heller ikke selvom det siges, at det skulle være så godt for krop og sjæl.
Næh så vil jeg nu hellere besøge Kurbad Limfjorden i Struer. Det er helt vidunderligt, varmtvandsbassin, spabad, sauna i enhver tænkelig temperatur mv.. og så er der en helt fantastisk udsigt fra bassinerne ikke mindst…
Der vil jeg varmt anbefale jer et besøg..